Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeTrikovi za mladolik izgled: Šminka prema godinama savjetuje Kate Hughes

Trikovi za mladolik izgled: Šminka prema godinama savjetuje Kate Hughes

Napravite male preinake u šminkanju

Kako godine prolaze, šminka se može činiti sve kompliciranijom. Kate Hughes, britanska vizažistica i influencerica, otkriva kako male promjene mogu stvoriti svjež izgled. S 54 godine, Katie dijeli svoja saznanja o šminkanju za zrele žene.

Frustracije sa izgledom

“Razumijem frustraciju kada izgled ne odgovara onome što osjećate iznutra”, izjavila je Hughes. Kako ulazimo u petu deceniju, koža postaje suha, a blistavost se gubi. Menopauza je također utjecajni faktor.”

Pravi trikovi za revitalizaciju

U svom videotutorijalu, Hughes dijeli jednostavne tajne za vraćanje mladalačkog sjaja. Jedan od prvih savjeta je izbjegavanje crnog eyelinera. Umjesto toga, preporučuje kestenjasto smeđe sjenilo koje je nježnije za zrelu kožu.

Obrve i konture

Obrve igraju ključnu ulogu u izgledu. “Korištenje mekane olovke može dodati volumen i duljinu vašim obrvama”, kaže Hughes. Izbjegavajte ravne linije koje mogu učiniti lice umornijim.

Blistavi sjaj s bronzerom i rumenilom

Za postizanje blistavog izgleda, kombinirajte bronzer i rumenilo. Nanestite bronzer visoko na jagodice, a rumenilo iznad njega kako biste stvorili dojam svježine.

Usne bez straha od boja

Hughes predlaže korištenje olovke za usne koja će podići njihovu vizualnu poziciju. “Ne bojte se živih boja na usnama; one mogu podići vaše samopouzdanje”, zaključila je.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -