Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeOlga Pakalović otkrila tajne svog ljetnog odmora i životne ravnoteže

Olga Pakalović otkrila tajne svog ljetnog odmora i životne ravnoteže

Slobodno ljeto daleko od očiju javnosti

Nakon naporne sezone, glumica Olga Pakalović iskoristila je ljeto za odmor. Planine, rijeke, more i obiteljske radosti bili su njene jedine “obveze”. Obavljala je svoje obaveze bez stresa, uživajući u trenucima mira.

Predstave i kolegice

Krajem sezone, Olga je nastupila u predstavama “Mjera za mjeru” i “Nebeski svod” u HNK-u. U drugoj predstavi glumi sa ženskim ansamblom, što je opisala kao terapeutsko iskustvo.

Život daleko od društvenih mreža

Olga priznaje da često osjeća “žurnalofobiju” i ne voli izlagati svoj privatni život. Ističe da se ona identificira kroz svoj rad, a ne kroz javne nastupe.

Glas žena u “Nebeskom svodu”

U predstavi “Nebeski svod”, Olga glumi Mary Middleton. Predstava se bavi teškim odlukama koje žene donose, a rad u ženskom kolektivu njoj je bio inspirativan i ohrabrujući.

Odnosi sa kolegama

Olga naglašava važnost timskog rada i odnosa sa kolegama. “Volim svoje partnere i cijenim njihovu podršku”, kaže. Smatra da je radna etika ključna za uspjeh.

Nježnost prema sebi

U svakodnevnom životu, Olga se trudi održati ravnotežu. Kaže da je važno biti nježan prema sebi i slušati svoje potrebe.

Budućnost i novi projekti

Iako ne zna što joj donosi budućnost, Olga se raduje novim izazovima u nadolazećoj sezoni. Spremna je za još jednu sezonu “Kumova” i nastupe na kazališnoj sceni.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -