Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzPrinceza Sofia očekuje četvrto dijete: Termin porođaja u februaru 2025.

Princeza Sofia očekuje četvrto dijete: Termin porođaja u februaru 2025.

Radosna vijest iz švedske kraljevske porodice

Na svojoj Instagram stranici, princeza Sofia i princ Carl Philip su objavili radosnu vijest — očekuju svoje četvrto dijete. Ova informacija je razveselila obožavaoce kraljevske porodice širom svijeta.

Dete bi trebalo doći na svijet u februaru

Kako su naveli u objavi, princeza Sofia je u dobrom zdravlju i ima termin za porođaj u februaru 2025. godine. Očekuje se da neće biti promjena u njenom službenom rasporedu tokom jeseni.

Kraljevski par ima trojicu sinova

Princ Carl Philip i princeza Sofia već imaju tri sina: Alexandera (8), Gabriela (6) i Juliana (3). Iako su uzbuđeni zbog dolaska novog člana porodice, još uvijek se ne zna da li će dobiti sina ili kćerku.

O prvoj princezi Sofiji

Princeza Sofia Hellqvist, prije nego što je postala članica kraljevske porodice, imala je sasvim drugačiji život. Radila je kao konobarica, instruktorica joge, model i čak učestvovala u reality emisijama. Par se upoznao na odmoru u Bastadu 2009. godine i vjenčali su se 2015. godine.

Princ Carl Philip, u dobi od 45 godina, je jedini sin kralja Carla XVI. Gustava i kraljice Silvije, a njegova starija sestra, princeza Victoria, očigledna je nasljednica kraljevskog prijestolja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -