Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometIncidenti na utakmici između Crvene zvezde i Radničkog

Incidenti na utakmici između Crvene zvezde i Radničkog

Beograđani slavili uzincidente

Fudbalska utakmica između Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca završila je rezultatom 1:0. Gol za pobjedu postigao je Mirko Ivanić. Međutim, meč je bio obilježen ozbiljnim incidentima koji su zasjenili sportsku atmosferu.

Povrede i optužbe

Tokom utakmice, izbili su ozbiljni problemi kada je pirotehnika i topovski udar izazvao povrede. Štoper Zvezde, Vanja Drkušić, napustio je igru zbog eksplozije. Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, takođe je zadobio povrede prilikom incidenta, a kasnije je dao oštru izjavu.

Mrkela optužuje Dudića

Mrkela je u svom saopštenju izrazio zgroženost zbog postupaka trenera Radničkog, Feđe Dudića. “Dudić je konstantno vršio pritisak, dok su njegovi navijači stvarali nasilje”, naglasio je Mrkela. Izjavio je da je dvoipogodišnja djevojčica povrijeđena tokom incidenata.

Zvezdina situacija

On je takođe kritikovao stanje na terenu i mržnju koju Crvena zvezda često doživljava. Mrkela je poručio da takvo ponašanje navijača i rukovodstva Radničkog mora prestati. “Vidjeli smo mržnju koja uopšte nije sportska”, naglasio je.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -