Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeHarrison osigurao puno skrbništvo nad sinom Sawyerom: Snažna poruka desničara u Americi

Harrison osigurao puno skrbništvo nad sinom Sawyerom: Snažna poruka desničara u Americi

Harrisonov uspjeh u borbi za skrbništvo

Otac Harrison postigao je značajnu nagodbu kojom mu je dodijeljeno puno skrbništvo nad svojim sinom, Sawyerom. Ova odluka izazvala je pozitivne reakcije među desničarima u Sjedinjenim Američkim Državama. Harrison je naglasio kako je važno dopustiti djeci da budu ono što jesu.

Izjave koje izazivaju pažnju

U intervjuu za Daily Signal, Harrison je istakao: “Znam da je dječak. On želi biti dječak.” Ove riječi dolaze kao odgovor na brojne napade koje je doživio tokom borbe za skrbništvo. Harrison je smatrao da se ideologija ne bi trebala nametati djeci.

Osjećaji tokom suđenja

Harrison je često opisivao svoja osjećanja tokom borbe na sudu. Bilo mu je teško gledati kako majka njegovog sina oblači djeteta u haljine i stavlja mu šminku. Ova situacija dodatno je pojačala njegovu odlučnost da zaštiti svog sina.

Harrisonova misija

Na pitanje o svom uspjehu, Harrison je rekao: “Definitivno je prekrasan osjećaj boriti se za nešto tako teško.” Njegov cilj nije samo zaštita njegove djece, već i pomoć drugim roditeljima da osiguraju sigurnost svoje djece u ovako osjetljivim pitanjima.

Izazovi u njihovom odnosu

Harrison je na sudu tvrdio da je majka njihova sina “postala lezbijka” nakon što su se razdvojili, kada je Sawyer bio još beba. Ove tvrdnje dodatno su otežale situaciju i postavile dodatna pitanja o ulozi roditelja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -