Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzAdel najavila pauzu nakon turneje u Las Vegasu

Adel najavila pauzu nakon turneje u Las Vegasu

Planirana pauza izgledom u budućnost

Dobitnica Gremija, pevačica Adel, najavila je dugačku pauzu nakon završetka svoje turneje u Las Vegasu. Ova vest je objavljena tokom njenog koncerta u Minhenu, gde je istakla da želi živjeti novi život koji je gradila proteklih godina.

Emotivne izjava na koncertu

„Provela sam poslednjih sedam godina gradeći novi život za sebe, i želim da ga živim“, rekla je emotivno Adel. Njen glas je drhtao dok je delila svoje planove sa fanovima.

Detalji o turneji i osobnom životu

Adele će tokom oktobra izvesti preostalih deset nastupa u okviru turneje „Weekends with Adele“, koja se završava 23. novembra. U protekle tri godine, izvodila je pesme sa svog poslednjeg albuma „30“.

Privatni život i veze

Adele je imala dinamične godine kako u privatnom tako i u karijernom smislu. Nakon razvoda sa Simon Koneckim 2019. godine, u vezi je sa sportskim agentom Ričom Paulom. O statusu njihove veze, pevačica nije komentarisala, ali se špekuliše o veridbi.

Povlačenje iz javnosti

Pevačica je poznata po tome što se povlačila iz javnog života između izdanja svojih albuma. Poslednji album objavljen je 2021. godine, nakon šestogodišnje pauze. Ranije je prestala sa nastupima zbog operacije grla, a i nakon rođenja sina 2012. godine.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -