Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzKatarina Grujić na odmoru u Crnoj Gori sa suprugom i ćerkom

Katarina Grujić na odmoru u Crnoj Gori sa suprugom i ćerkom

Popularna pevačica Katarina Grujić ponovo je obradovala svoje obožavatelje objavama sa odmora u Crnoj Gori. Ova talentovana umjetnica, poznata po svom izvanrednom glasu i poželjnoj figuri, aktivno dijeli trenutke sa svojih putovanja na društvenim mrežama.

Porodični odmor u Budvi

Katarina je ovog ljeta već provela značajno vrijeme na crnogorskom primorju, ali se sada vratila u svrhu odmora. Ovaj put, društvo joj pravi njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić, i njihova ćerka. Porodica je posjetila Budvu, a Katarina je na Instagramu podijelila snimak s bazena, gdje su se svi odlično zabavljali.

Tri godine braka

U opisu videa, pevačica je napisala: „Srećna nedelja“, pokazujući koliko uživaju u zajedničkim trenucima. Njihov brak traje od 2020. godine, a prije nekoliko dana su proslavili tri godine ljubavi. Iako su fizički odvojeni zbog Markovog fudbalskog angažmana, nastoje svaki slobodan trenutak provesti zajedno.

Izazovi dugih odnosa

Nakon venčanja, kreirali su dom u Beogradu. Ipak, Marko se prošle godine zbog posla preselio u Grčku, dok su Katarina i njihova ćerka ostale u Srbiji. Ovi izazovi nisu umanjili njihovu ljubav, a ovo putovanje im je pružilo priliku da ponovno uživaju u vremenu koje provode zajedno.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -