Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzRonaldo i Georgina: Tajanstveni trenuci i glasine o vjenčanju

Ronaldo i Georgina: Tajanstveni trenuci i glasine o vjenčanju

Nedavni trenutak na jahti

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo uhvaćeni su u romantičnom trenutku dok su se opuštali na jahti. Ronaldo je, prema izvorima, dotaknuo Georginu za stražnjicu, što su paparazzi snimili. Ovaj situacija podstakla je špekulacije o njihovoj vezi.

Glasine o tajnom vjenčanju

U posljednje vrijeme, pojavile su se glasine da su Cristiano i Georgina tajno u braku. Prethodnog mjeseca, Ronaldo je na YouTubeu nazvao Georginu svojom suprugom. Pored toga, par je viđen s prstenjem, što dodatno jača sumnje o njihovoj bračnoj situaciji.

Romantična priča

Ronaldo i Georgina su zajedno od 2016. godine. U jednom intervjuu, Georgina je otkrila da su se zaljubili na prvi pogled. “Ronalda sam upoznala u Guccijevom butiku gdje sam radila. Nakon nekoliko dana, ponovo smo se sreli na događaju,” ispričala je.

Fudbalska karijera

Trenutno, Cristiano igra za saudirsku ekipu Al-Nassr. Iako mnogi savjetuju da produži karijeru, on je potvrdio da će mu Euro 2024 biti posljednje Evropsko prvenstvo. Njegova budućnost na terenu ostaje neizvjesna, a privatni život privlači dosta pažnje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -