Petak, 20 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeModni Izdanja na Filmskom Festivalu u Veneciji 2023

Modni Izdanja na Filmskom Festivalu u Veneciji 2023

Filmski festival u Veneciji

Ove godine, Filmski festival u Veneciji traje od 28. kolovoza do 7. rujna. Ovaj prestižni festival predstavlja uvod u jesenski ciklus filmskih događaja.

Filmovi koji privlače pažnju

Među najistaknutijim filmovima je “Beetlejuice Beetlejuice” Tima Burtona s Michaelom Keatonom, Winonom Ryder i Catherine O’Hara. Prikazani filmovi često postaju kandidati za Oscara.

Poznate ličnosti na festivalu

Otok Lido di Venezia svake godine dočekuje brojne holivudske zvijezde. George Clooney, Angelina Jolie, Lady Gaga i Brad Pitt samo su neki od njih.

Modni trenuci koje ne smijemo zaboraviti

Iako je film u fokusu, ne možemo ignorisati zapanjujuće modne izdanja poznatih ličnosti. Haljine dizajnera i očaravajući stilovi privukli su pažnju medija.

George i Amal Clooney, Nicole Kidman, Angelina Jolie, Cate Blanchett, Monica Bellucci i mnogi drugi zasjali su na crvenom tepihu. Njihovi modni odabiri postaju predmet rasprave među ljubiteljima mode.

Očekivanja za buduće filmove

Festival donosi i premijere filmova kao što su “Joker: Folie à Deux” sa Lady Gagom i Joaquinom Phoenixom, kao i biografski film o Mariji Callas, u kojem nastupa Angelina Jolie.

Budući da se festival polako privodi kraju, svi očekuju da će ovaj događaj postati još uzbudljiviji, kako u modnom, tako i u filmskom smislu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -