Petak, 20 Septembra, 2024
HomeSportNogometOstavka Senada Kevelja na čelu FK Velež: Admir Rahimić preuzima vođenje kluba

Ostavka Senada Kevelja na čelu FK Velež: Admir Rahimić preuzima vođenje kluba

Senad Kevelj podnosi ostavku

Senad Kevelj, dosadašnji predsjednik FK Velež, jučer je podnio ostavku nakon dvogodišnje vladavine. Ova odluka dolazi uslijed trenutne krize rezultata, koja je izazvala zabrinutost među navijačima i upravom kluba.

Novi predsjednik kluba

Pohvaljujući Keveljev rad, iz kluba su potvrdili da će na njegovo mjesto doći dosadašnji zamjenik predsjednika, Admir Rahimić. Ova promjena dolazi u trenutku kada je klubu potrebna stabilnost i novi pregledi strategije.

Informacije o poslovanju kluba

U službenom saopštenju FK Velež je naglašeno da poslovanje kluba neće biti ugroženo ostavkom predsednika Kevelja. Klub će nesmetano nastaviti sa svojim radom, u saradnji sa članovima i navijačima.

Plan za vanrednu skupštinu

Admir Rahimić je najavio održavanje vanredne skupštine u roku od tri dana. Ova skupština će biti ključna za donošenje odluka o budućnosti kluba. Prema statutu, predsjednik skupštine treba sazvati skupštinu u roku od 15 dana.

Upravni odbor kluba

Članovi Upravnog odbora su uvjerili javnost da nastavljaju raditi s jednakim entuzijazmom. Bez obzira na promjene u vrhu, cilj ostaje stabilizacija kluba i postizanje boljih rezultata u nastupajućim sezonama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -