Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeNova kolekcija SUNSET SOIRÉE brenda A’MARIE donosi glamur svakodnevici

Nova kolekcija SUNSET SOIRÉE brenda A’MARIE donosi glamur svakodnevici

Svježa dimenzija svakodnevne odjeće

Anamarija Brkić, osnivačica brenda A’MARIE, predstavila je novu kolekciju SUNSET SOIRÉE. Ova kolekcija nudi svjež pogled na svakodnevnu odjeću kroz monokromatske outfite. S obzirom na opuštenu siluetu i harmoniju s prirodom, svaki komad odiše jednostavnošću uz dašak glamura.

Čarolija Korčule

Snimanje kolekcije održano je u srcu Korčule, u povijesnoj kući Foretić. Ovaj prekrasan ambijent, okružen bujnim vrtovima, dodatno je naglasio posebnost kolekcije. Vrt s pergolama i terasama pružio je idealnu kulisu, dok su povijesni elementi kuće istaknuli suvremeni dizajn.

Inspiracija iz prirode

Model Sara Sorić, poznata figura u svijetu mode, utjelovila je duh samouvjerne žene povezane s prirodom. Njezina gracioznost savršeno prolazi kroz kolekciju, koja slavi jednostavnost s daškom glamura. Opremljena umirujućim tonovima bež, sive i crne, kolekcija nudi minimalističku estetiku.

Održivost kao prioritet

Kolekcija se fokusira na upotrebu visokokvalitetnih i održivih materijala, uključujući LENZING™ MicroModal. Ovaj revolucionarni materijal osigurava udobnost i dugovječnost, sviđa se ženama koje traže spoj elegancije i funkcionalnosti.

Raznovrsni komadi za svaki stil

Od ženstvenih mini haljina do elegantnih maksi komada, SUNSET SOIRÉE nudi opcije za svaku priliku. Ova kolekcija poziva žene da kroče u svijet profinjenosti i svakodnevnog glamura.

Kolekcija SUNSET SOIRÉE dostupna je na A’MARIE web stranici i u dućanu u Zagrebu, Gundulićeva 19.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -