Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzElizabet Harli oduševila pratioce snimkom iz mora

Elizabet Harli oduševila pratioce snimkom iz mora

Odmor koji privlači pažnju

Glumica i model Elizabet Harli (Elizabeth Hurley), u dobi od 59 godina, uživa na odmoru dok ljeto još traje. Njen najnoviji snimak iz bijelog kupaćeg kostima izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama. Elizabet je podijelila svoj trenutak u moru i tuširanju, a fanovi su riješili da pokažu koliko im se sviđa njen izgled.

Reakcije fanova

Na društvenim mrežama, Harli je dobila stotine hiljada lajkova. Komentari su ispunjeni oduševljenjem: “Nema šanse da imaš 59 godina”, “Bolje tijelo od mnogih 30-godišnjakinja”, i “Nikad nisi bila ljepša”, samo su neki od njih. Njen otvoren i prirodan stil života inspiriše mnoge.

Tajna njene linije

Elizabet je jednom prilikom otkrila tajnu svoje vitke linije. Izjavila je da izbjegava prerađenu hranu i ne prati pomodne dijete. “Moj ukus je prilično jednostavan. Ne pijem zelene sokove, ali pazim šta jedem”, rekla je. Harli je odmalena svjesna hrane koju konzumira i pažljivo prati etikete.

Zdrav način života

Nedavno se čak odrekla i gotovih sendviča, koji su popularni među ljudima u pokretu. Njeno posvećenje zdravlju i dobroj kondiciji ne prestaje oduševljavati njene obožavatelje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -