Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzKako TikTok influenserka Džuls Lebron popularizuje skromnost i pažljivost na internetu

Kako TikTok influenserka Džuls Lebron popularizuje skromnost i pažljivost na internetu

Džuls Lebron redefiniše skromnost

TikTok influenserka Džuls Lebron (@joolieannie) osvojila je srca interneta savjetima o skromnosti i pažljivosti. Njena viralna fraza „veoma pažljivo, veoma skromno“ postala je hit među korisnicima društvenih mreža. Džuls koristi ovu frazu kako bi objasnila pravilnu upotrebu šminke i mode u različitim situacijama.

Tradicija i inovacija u definiciji skromnosti

Tradicionalno, termin „demure“ opisuje tihe i povučene žene. Džuls Lebron ipak redefiniše ovaj pojam na način koji ističe suptilnu eleganciju. Njen video „Kako biti skroman na poslu“ pokazuje primjere jednostavne šminke i prikladnih frizura za radna okruženja.

Viralni uspjeh Džuls Lebron

Njena popularnost raste, a video je prikupio više od 22 miliona pregleda. Inspirirala je druge korisnike da stvaraju vlastite sadržaje koristeći njen zvučni isečak. Također, više od 24.100 TikTok videa je napravljeno koristeći ovu frazu, često uz ironične prikaze skromnosti.

Osnaživanje kroz skromnost

Pored svoje karijere na TikToku, Džuls Lebron se otvoreno bavi temama kao što su iskustva osoba velikih dimenzija i trans osoba. U emotivnom videu, naglasila je kako je trend skromnosti značajno promijenio njen život. „Sada letim širom zemlje da vodim događaje“, rekla je, pokazujući kako je skromnost postala njen put ka uspjehu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -