Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzAstrološki Savjeti za Septembar: Stvaranje Prilika i Osnaživanje Pozicija

Astrološki Savjeti za Septembar: Stvaranje Prilika i Osnaživanje Pozicija

Univerzalni Savjeti za Ostvarenje Snova

Tokom septembra, možete se hrabro kretati ka svojim snovima. Sve prepreke su savladive, čak i kada izgledaju neodoljivo. Svaki dan može donijeti poboljšanja u vašem životu, bez obzira na astralne uticaje. Bitna je i zlatna pravila tišine; ne dijelite svoje planove s drugima kako biste privukli sreću.

Ključni Datumi u Septembru

Prvi važan datum je 8. septembar, kada Sunce i Saturn formiraju suprotne strane u odnosu na Zemlju. Ovaj astralni fenomen donosi nezavisnost i jačanje pozicija u svim aspektima života, bilo da je reč o poslu ili ljubavi.

9. Septembar: Datum u Ogledalu

9. septembar predstavlja ogledalo povoljnih energija. Ovaj dan je odličan za završavanje važnih projekata, zahvaljujući energiji broja devet. Merkur se seli u znak Device, što će pozitivno uticati na komunikaciju, financije i putovanja. Idealno je vreme za sastanke i poslovne pregovore.

Merkur u Devici i Vagi

Merkur će ostati u Devici do 25. septembra, a zatim prelazi u znak Vage. Iako Vaga neće donijeti iste prednosti kao Devica, zadržava kreativnu energiju. Opozicija između Merkura i Saturna promoviše timski rad i učenje novih veština.

Sunce i Neptun

Sunce i Neptun stvaraju pozitivan savez, čime će se osloboditi iluzije i donijeti jasnije misli. Mnogi ljudi će osjetiti saosećanje i pozitivnu empatiju prema drugima, pružajući podršku onima kojima je potrebna.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -