Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzJesenje Boje Kose: Trendovi za 2024. Koje Nijanse Su U Igru?

Jesenje Boje Kose: Trendovi za 2024. Koje Nijanse Su U Igru?

Unos Boje u Vaš Stil

Jesen donosi savršenu priliku za promenu, a nove boje kose su idealan način da osvežite svoj izgled. Ove sezone, trendovi nude bogate i tople nijanse koje odražavaju duh jeseni.

Popularne Nijanse

Među popularnim bojama su sofisticirana breskvasto plava i živahna bundeva crvena. Ove nijanse ne samo da dodaju stil, već i dinamičnost vašem izgledu.

Frizura Sa Slatkim Desertnim Tonovima

Kao hit u novoj sezoni, slatki desertni stil kombinira kremaste i karamelizovane tonove sa zlatnim balajažom. Ova kombinacija stvara osunčan efekat koji privlači poglede.

Crvena Boja Kolača Od Šargarepe

Za hrabrije među vama, preporučujemo crvenu boju u stilu kolača od šargarepe koju je popularizovala Meredith Duxbury. Ova nijansa kombinira vatrenu narandžastu sa cimetastim tonovima, dajući odvažan izgled.

Skandinavska Plava

Prošle sezone fascinacija skandinavskom plavom se nastavlja. Ova nijansa kombinira pepeljasto plavu osnovu sa osunčanim vrhovima i posvetljenim delovima oko lica.

Hejli Biber i Braon Boje

Hejli Biber donosi svoj pečat sa trendom braon boje. Ova nijansa, postignuta uz baršunastu čokoladnu osnovu ili karamel, stvara dubok i bogat izgled.

Pastelne Boje za 2024. Godinu

Ne zaboravimo ni pastelne tonove, poput nežne ružičasto pastelne, koja će biti popularna među onima koji žele nešto različito. Farbanje kose je savršen način da izrazite svoj stil.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -