Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzTamara Milutinović: Pjevačica koja se držala prirode u svijetu plastike

Tamara Milutinović: Pjevačica koja se držala prirode u svijetu plastike

Muzička karijera od mladosti

Mnoge pjevačice sa Balkana započele su svoje karijere u tinejdžerskim danima. Njihova ljubav prema muzici često ih dovodi do vrhunca slave.

Plastične operacije i prirodna ljepota

Iako su neki od njih podlegli trendu plastičnih operacija, Tamara Milutinović ističe se kao rijetak primjer gde su prirodnost i talent prevagnuli. Ova pjevačica postala je popularna zahvaljujući muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”.

Takmičenje i uspjesi

Tamara nije učestvovala samo u jednoj sezoni. Prije trinaest godina pokušala je izboriti svoje mjesto u takmičenju Saše Popovića. U toj istoj sezoni pobijedio je Darko Martinović, dok su se isticale i Milica Pavlović, Nadica Ademov, Andreana Čekić i Vanja Mijatović.

Sadašnja karijera

Nakon takmičenja, Tamara je bila članica grupe “Đavolice”. Sada se bavi solo karijerom i uživa u uspjehu koji je postigla. Iako se neke stvari promijenile, njena prirodna ljepota ostala je netaknuta.

Poređenje tokom godina

Kada se uporede fotografije sa početka njene karijere i sadašnjosti, može se primijetiti kako su se promijenili obrve, frizura i usne. Ova evolucija izgleda predstavlja zrelost koja dolazi s vremenom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -