Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzVjenčanje norveške princeze Marthe Louise: Skandali i slavne ličnosti

Vjenčanje norveške princeze Marthe Louise: Skandali i slavne ličnosti

Vjenčanje s posebnim okolnostima

Norveška princeza Märtha Louise udala se za Dureka Vereta, samoprozvanog šamana iz Kalifornije. Ceremonija se održala u prekrasnom gradu Giranger, uz prisustvo članova kraljevskih porodica Norveške i Švedske. Među zvanicama bila je i poznata pjevačica Emina Jahović.

Skandali i kontroverze

Vezanost princeze Marthe za šamana prati niz skandala. Clara se odrekla svoje kraljevske titule zbog ljubavi prema Veretu, koji je poznat u Holivudu. Ova odluka izazvala je različite reakcije javnosti.

Elegantni gosti i posebno oblačenje

Emina Jahović na vjenčanju se pojavila u raskošnoj zelenoj haljini sa cijenjenim nakitom. Oko vrata nosila je smaragdnu ogrlicu, dok se kasnije presvukla u crnu haljinu koja je isticala njene duge noge. Uz elegantne salonke, Emina je ostavila snažan utisak na sve prisutne.

Duhovni vođa i unutrašnji mir

Jahović je nedavno podijelila svoja iskustva s Durekom Veretom, ističući njegovu ulogu kao duhovnog učitelja. Opisala je kako joj je Durak pomogao da otkrije svoja skrivena bića i veze s prirodom. Njeno iskustvo preobrazilo je njen pogled na unutrašnji mir i snagu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -