Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzKamila Coelho otkriva tajne savršenog izgleda tokom ljeta

Kamila Coelho otkriva tajne savršenog izgleda tokom ljeta

Kamila Coelho: Najljepša influenserka na svijetu

Kamila Coelho, poznata modna i bjuti blogerka, označena je kao jedna od najljepših influenserki u svijetu. Njena tajna leži u jednostavnim, ali učinkovitih rutinama nege kože.

Letnje bjuti tajne

Tokom ljetnih mjeseci, očuvanje savršenog izgleda može biti izazovno. Međutim, Kamila je otkrila svoje tajne koje joj pomažu da izgleda besprijekorno bez fotošopa.

Rutina nege kože

Kamilina koža je mješovita, s masnom T-zonom i normalnim ili suvim obrazima. Kako bi kontrolirala sebum i održala šminku, nikada ne preskoči matirajući prajmer. “Ako želite usvojiti samo jedan trik, neka to bude ovaj,” savjetuje Kamila.

Zaštita od sunca

Osim prajmera, Kamila ističe važnost zaštitnog faktora, šešira i sunčanih naočala. Ovi elementi ne samo da pomažu u očuvanju izgleda kože, već i sprečavaju prijevremeno starenje.

Osvježenje kože

U svojoj torbi, uvijek nosi termalnu vodu koju koristi za osvježavanje i hidrataciju lica tokom dana.

Prijelaz na laganu šminku

Kada je vruće, ne koristi teške tečne pudere. Umjesto toga, optira BB kremu i preferira tečne formulacije za bronzere i rumenila, omogućavajući koži da diše.

Pitanje čišćenja lica

Kamila naglašava važnost temeljitog čišćenja lica i skidanja šminke, bez obzira na umor. “Koža će vam biti zahvalna”, dodaje ona.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -