Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzAngelina Jolie i Akala: Raskid ili romansa?

Angelina Jolie i Akala: Raskid ili romansa?

Glasine o novoj ljubavi

Nedavno su Angelina Jolie i reper Akala viđeni kako zajedno izlaze iz hotela u Veneciji, što je pokrenulo brojne špekulacije o njihovom odnosu. Ova situacija privukla je pažnju javnosti, posebno s obzirom na to da se navodno viđaju više od godinu dana.

Od zajedničkog vremena do spekulacija

Prema magazinu In Touch, Akala, čije je pravo ime Kingslee James McLean Daley, pridružio se Angelini i njenim kćerkama na književnom festivalu Calabash na Jamajci 2023. godine. Izvori navode da su se njihov odnos razvijao tokom vremena i da su uživali u večeri u Milanu šest mjeseci kasnije.

Sukob informacija

Ipak, TMZ izvještava različito, tvrdeći da su Angelina i Akala samo dobri prijatelji. Ove kontradiktorne informacije dodatno komplikuju situaciju i ostavljaju javnost u neizvjesnosti.

Akala: Umjetnik s porijeklom

Akala je prvotno stekao popularnost kao reper, a zatim se prebacio u politički aktivizam. Podržavao je Jeremyja Corbyna tokom općih izbora u Velikoj Britaniji 2017. godine. Osim toga, on je mlađi brat poznate pjevačice Ms. Dynamite.

Šta donosi budućnost?

Dok se glasine nastavljaju širiti, mnogi se pitaju da li će Angelina i Akala potvrditi svoj status ili će ostati prijatelji. Ova situacija privlači veliku pažnju ljubitelja svjetskog poznatog para.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -