Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzLuna Đogani i Marko Miljković: Ljubav jača nego ikad tokom odmora u...

Luna Đogani i Marko Miljković: Ljubav jača nego ikad tokom odmora u Crnoj Gori

Ljubavne objave na društvenim mrežama

Popularna influenserka Luna Đogani ponovno je zaintrigirala fanove provokativnim fotografijama u bikiniju. U posljednjih nekoliko dana, Luna i njen partner Marko Miljković pokazali su da je njihova ljubav jača nego ikad. Ovaj srećni par nedavno je objavio fotografije sa odmora u Crnoj Gori, nakon što su uživali u Grčkoj.

Povratak na scenu nakon problema

Njihove najnovije objave demantovale su spekulacije o krizi u vezi. Nakon turbulentnog perioda koji su imali prije nekoliko meseci, kada je Marko bio priveden, čini se da su se konačno stabilizovali. Za to vreme, Luna je bila uz njihovu djecu i distancirala se od medija.

Provokativne fotografije obaraju rekorde

Luna je na društvenim mrežama objavila izazovne fotografije dok je pozirala na dasci za surfovanje. Na sebi je imala neobični kupaći kostim, koji je privukao posebnu pažnju. Njena kombinacija sa crvenim kačketom dodatno je naglasila njen izgled.

Oduševljenje fanova

Fanovi su ostali oduševljeni Luninim izgledom i nisu štedele komplimente u komentarima. Izjave poput „Predivna Luna“ i „Zgodnica“ ne prestaju da se nižu. Ovi pozitivni komentari potvrđuju Lunin status omiljene influenserke.

Završavaju nagađanja o njihovoj vezi

Ove objave su stavile tačku na nagađanja o problemima u njihovoj vezi. Luna i Marko su očigledno pronašli put do sreće, što su njihovi pratitelji rado primijetili.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -