Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzTamara Kalinić oduševila fanove povratkom u Srbiju

Tamara Kalinić oduševila fanove povratkom u Srbiju

Popularna influenserka u Beogradu

Modna influenserka Tamara Kalinić posjetila je svoju rodnu zemlju, Srbiju, što je izazvalo veliku pažnju njenih pratitelja. Iako većinu vremena provodi u inostranstvu, Tamara ne zaboravlja svoje korijene. Ona je jedna od najpraćenijih i najplaćenijih domaćih influenserki, a svoj uspjeh postiže na svjetskoj sceni.

Susret s modnim dizajnerom

Tokom boravka u Beogradu, Tamara je podijelila fotografiju s kolegom Pelađiom Diazom. Ova objava je oduševila njene fanove i pokrenula brojne spekulacije o njihovom zajedničkom radu. Pelađo je uz sliku napisao: „Sa mojom dragom Tamarom Kalinić u njenoj rodnoj zemlji“.

Pitanje koje intrigira pratioce

Ovaj post je privukao pažnju jer dizajner nudi tri mogućnosti povoda njihovog susreta: sastanak za Hermes, rad na filmu i seriji ili traženje kuhinha. Svaka od ovih mogućnosti dodatno je zaintrigirala publiku.

Prevara na društvenim mrežama

Osim svoje posjete, Tamara je nedavno bila žrtva internet prevare. Neko je napravio lažan profil na Instagramu, predstavljajući se kao ona. Tamara je upozorila svoje fanove o ovoj prevari, naglašavajući da jedini verifikovani profil koji ima jeste njen službeni profil.

„Ljudi, ovo je prevara! Molim vas, prijavite. Nemam nijedan privatan profil“, poručila je Tamara svojim obožavateljima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -