Petak, 20 Septembra, 2024
HomeVijestiRegijaIncident u Kaštel Lukšiću: Vozač sa djecom snimljen kako pokazuje "tri prsta"

Incident u Kaštel Lukšiću: Vozač sa djecom snimljen kako pokazuje “tri prsta”

Policija brzo reagovala na incident

Jutros je na staroj cesti u Kaštel Lukšiću, Hrvatskoj, snimljen incident s vozilom beogradskih registracijskih oznaka. Na snimci se vidi vozač koji kroz prozor pokazuje “tri prsta”. Policija je brzo pokrenula istragu nakon što je snimak postao viralan na društvenim mrežama.

Identifikacija vozača i putnika

U njegovom vozilu je bilo četiri osobe, uključujući dvoje djece. Nakon analize snimka, policija je uspjela pronaći vozilo i identifikovati putnike. Svi putnici su dovedeni u službene prostorije radi ispitivanja.

Dijete i roditelj pod istragom

Policija je utvrdila da je dijete, koje nije kazneno odgovorno, pokazalo ruku kroz prozor. Otac djeteta, 33-godišnji državljanin Srbije, suočava se s prekršajem zbog zanemarivanja nadzora nad djetetom. Također, vozač je prekršio pravila o sigurnosti prometa.

Prijavljene sankcije

Nakon sprovedenog postupka, otac je prekršajno sankcioniran zbog svojih djela. Nakon ispitivanja, pušteni su i napustili su teritoriju Republike Hrvatske.

Zaštita prava djeteta

Policijska uprava je naglasila da će se postupci provoditi i s ciljem zaštite prava i dobrobiti djeteta. S obzirom na situaciju, razgovori su obavljeni u skladu s postupkom zaštite djece.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -