Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzAdelin spektakularni stadion u Minhenu postaje prvi prenosivi stadion na svijetu

Adelin spektakularni stadion u Minhenu postaje prvi prenosivi stadion na svijetu

Adelina binu u Minhenu koštala 100 miliona funti

Adelina bina, koja je oduševila obožavaoce na njenoj turneji, koštala je nevjerovatnih 100 miliona funti. Ova bina postala je predmet brojnih komentara i podeljenih mišljenja. Međutim, nakon završetka njenog evropskog nastupa, očekujemo novu funkciju za ovu impresivnu arenu.

Prvi prenosivi stadion na svetu

Nakon završetka turneje u Minhenu, ovaj stadion će postati prvi prenosivi stadion na svetu. Inspiracija dolazi od ABBA Voyage arene, a cilj je omogućiti umetnicima lakše putovanje s binom. Izvor za The Sun otkriva da bi bilo katastrofalno da se izgradi stadion samo za deset nastupa.

Očekivanja za buduće nastupe

Stadion, iako prilagođen Adelinom stilu, mogao bi biti korišćen i od strane drugih muzičkih zvezda, poput Bijonse i Tejlor Svift. Očekuje se čak i mogućnost da se stadion prevari u drugi grad. To bi umetnicima omogućilo da ostanu na turneji bez potrebe za izgradnjom novih arena.

Kritike obožavaoca na organizaciju koncerta

Obožavaoci su kritikovali organizaciju nastupa u Minhenu, posebno zbog visokih cena karata. Mnogi su se žalili da su platili i do 350 funti, ali nisu mogli vidjeti pevačicu zbog ljudi ispred njih. Snimci sa koncerta su postali viralni, a razočarani obožavaoci su izrazili svoju frustraciju na društvenim mrežama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -