Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomePozitivnoBiznisWeekend Media Festival: Više od Samog Događaja

Weekend Media Festival: Više od Samog Događaja

Veliki jubilej za Weekend Media Festival

Ove godine, Weekend Media Festival slavi svoj 17. rođendan. Tim povodom pripremili su posebnu poslasticu za svoju vjernu publiku. Ovaj festival postaje još bogatiji, predstavljajući čak četiri festivala u jednom: Weekend Media Festival, HR.Weekend, AI Weekend i Finance Weekend.

Paneli i stručnjaci

Na festivalu će se okupiti više od 200 panelista, koji će na devet različitih pozornica otkrivati tajne iz svijeta medija, ljudskih resursa, umjetne inteligencije, komunikacija, marketinga i biznisa. Događaj je podržan od strane Adris grupe, što dodatno naglašava njegovu važnost.

Posebni gosti i teme

Ljubitelji serija će imati priliku da uživaju u nastupu Thomasa Golubića. Ovaj cijenjeni muzički producent poznat je po svom radu na seriji “Better Call Saul”. Golubić će istražiti ulogu muzike u pripovijedanju kroz film.

Gosti iz filmske industrije

Dragan Bjelogrlić, poznat kao glumac i producent, podijelit će svoje viđenje sve većeg interesa stranih streaming platformi za domaću kinematografiju. Ova tema se dotiče ključnih pitanja koja se tiču budućnosti filma u regionu.

Komunikacija kao ključ uspjeha

Osim toga, Thomas Erikson, autor bestsellera “Okruženi idiotima”, održaće predavanje o komunikaciji. Njegovi savjeti pomoći će sudionicima da unaprijede svoje vještine komunikacije, kako u poslovnom tako i u privatnom životu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -