Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeLjepotaIzabel Goulart: Od Viktorijskog anđela do holivudske zvijezde

Izabel Goulart: Od Viktorijskog anđela do holivudske zvijezde

Prepoznatljiv stil i uspjeh

Izabel Goulart, popularna manekenka, oduševila je prisutne na nedavnoj reviji. Za ovu priliku nosila je elegantnu crnu kreaciju ukrašenu šljokicama. Njezin izgled upotpunila je uvijenom frizurom, naglašenom šminkom i odabranim nakitom.

Neurmjerena pozitiva i snaga

Izabel je pozirala sa osmijehom na licu, pokazavši svoje dobro raspoloženje. Njena karijera koja traje posvećena je izazovima, ali i uspjesima. Svi se prisjećamo njenog prvog manekenskog angažmana kada joj je majica spala. Ovaj nesretan trenutak donio joj je medijsku pažnju diljem Brazila.

Rad s prestižnim brendovima

Unatoč početnim izazovima, Izabel nije posustala. Njena posvećenost manekenskoj karijeri dovela je do saradnje s prestižnim brendovima. Među njima su Givenchy, Isabel Marant, Balmain, Jil Sander i Michael Kors.

Prepoznata ljepota i talent

U 2007. godini, magazin People uvrstio je Izabel na listu 100 najljepših ljudi na svijetu. Osim manekenskog uspeha, okušala se i u glumi. Pojavila se u popularnim serijama “Two and a Half Men” i “Entourage”.

Privatni život i ljubav

Izabel je trenutno zaručena za poznatog nogometaša Kevina Trappa. Njena životna priča inspirira mnoge mlade žene širom svijeta da slijede svoje snove.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -