Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzDženi Martin i Uroš Jovčić slave tri godine braka: Ljubavna priča koja...

Dženi Martin i Uroš Jovčić slave tri godine braka: Ljubavna priča koja inspiriše

Romantična proslava godišnjice

Influenserka Dženi Martin i glumac Uroš Jovčić danas obilježavaju tri godine braka. Njihova ljubavna priča očarala je mnoge, a javnost je dobro upoznata s njom. Mlada influenserka preselila se iz Tenerifa u Srbiju zbog ljubavi prema Urošu.

Početak ljubavne priče

Dženi i Uroš upoznali su se na snimanju filma „Montevideo, vidimo se“. Na početku su bili samo prijatelji, s obzirom da je Dženi tada imala samo 16 godina. Njihov kontakt se nastavio i s vremenom se rodila prava ljubav.

Proslava nove faze u životu

Uroš i Dženi su prije nekoliko mjeseci proslavili devet godina ljubavi. Prošla godina donijela im je veliki poklon – postali su roditelji dječaka Olivera. Ovaj važan trenutak u njihovim životima dodatno je učvrstio njihovu vezu.

Poseban emotivni trenutak

U povodu godišnjice, Dženi je na društvenim mrežama podijelila romantični snimak sa svog venčanja. Par je sklopio brak i u crkvi, a Dženi je zablistala u predivnoj čipkastoj venčanici. Njihov osmijeh jasno pokazuje ljubav koja traje.

„3 godine od ovog predivnog dana. Volim te“, napisala je Dženi, očaravši svoje pratioce emotivnom porukom. Ova ljubavna priča i dalje inspiriše mnoge.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -