Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometSarajevo i Radnik: Uoči važnog dvoboja u novoj sezoni

Sarajevo i Radnik: Uoči važnog dvoboja u novoj sezoni

Uspješan start Sarajeva i Radnika

Fudbalski klub Sarajevo započeo je novu sezonu s maksimalne tri pobjede iz tri utakmice. S druge strane, Radnik iz Bijeljine iznenadio je mnoge sa kvalitetnim igrama i trenutno ima sedam bodova iz tri meča.

Problem bez Čatakovića

Na nedavno održanoj konferenciji za medije, trener Sarajeva, Zekić, govorio je o odlasku najboljeg strijelca kluba, Hamze Čatakovića, u turski Erokspor. Zekić je istakao značaj Čatakovića za tim i izrazio zahvalnost za njegov doprinos.

Pripreme za naredni susret

Trener je rekao da su imali dodatnog vremena za pripreme zbog neigranja prolaznog kola. “Imamo par zdravstvenih problema, ali ćemo se prilagoditi timu koji imamo”, rekao je Zekić. Također je naglasio važnost analize igre Radnika kao potencijalno najjačeg protivnika do sada.

Radnik kao ozbiljan protivnik

Zekić je pohvalio Radnik zbog njihovih solidnih igara i motivacije. “Imamo ozbiljna očekivanja i potrebna nam je prava energija na terenu”, dodao je trener Sarajeva, naglašavajući važnost predstojećeg susreta.

Potencijalna pojačanja

Trener Sarajeva je također govorio o mogućim pojačanjima ekipe i mogućnosti traženja zamjene za Čatakovića. Čeka se rasplet situacije kako bi se odredila najbolja strategija za nadolazeće utakmice.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -