Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzOptužbe protiv pet osoba u vezi sa smrću 54-godišnjeg Perryja

Optužbe protiv pet osoba u vezi sa smrću 54-godišnjeg Perryja

Urođenička zavjera oko smrti poznatog glumca

Dvojica muškaraca i tri druge osobe optužene su zbog uloge u smrti 54-godišnjeg glumca Perryja. Među optuženima su njegov pomoćnik Kenneth Iwamasa i poznanik Erik Fleming. Također, uključeni su doktori Salvador Plasencia i Mark Chavez, te Jasveen Sangha, poznata kao “Ketaminska kraljica”.

Optužbe o otcjepljivanju

Prema informacijama, oni su se navodno dogovorili da uzmu novac od Perryja, jer je postajao sve ovisniji o drogama. Policija je započela istragu te su izvršili naloge za pretres u njihovim prostorijama.

Poruke otkrivaju zavjeru

U porukama koje su razmjenjivali, Plasencia je pitao Chavez koliko će Perry platiti za droge. Ovaj je odgovorio da će saznati. Ovi detalji ukazuju na ozbiljnost situacije i povjerenje koje su imali međusobno.

Koordinacija prodaje ketamina

Fleming je optužen za prodaju 25 bočica ketamina, sumnjajući da bi to moglo biti povezano sa Perryjem. U svojim porukama, on ga je nazvao “Chandler”, što dodatno prikazuje koliko je situacija kompleksna.

Istraga u toku

Policija istražuje detalje ovog slučaja i zaplijenila je elektronsku opremu kako bi otkrila puni obim zavjere. Ovaj slučaj baca novo svjetlo na opasnosti od ovisnosti i zloupotrebe droga u industriji zabave.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -