Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomePozitivnoBiznisLactalis BH i Mljekara Inmer osvojili tri zlatne medalje na Sajmu šljive

Lactalis BH i Mljekara Inmer osvojili tri zlatne medalje na Sajmu šljive

Predanost kvaliteti i tradiciji

Na 51. Međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije, poznatom kao Sajam šljive, Lactalis BH je ponovo zasjao. Kao generalni sponzor ovog sajma, komapnija je dobila tri prestižne nagrade za kvalitet svojih proizvoda.

Oscilacija standarda u proizvodnji

Lactalis BH osvojio je zlatne medalje za Dukat tekući jogurt 2,8% 1kg, Dukat Brzo&Fino Mileram 30% 400g i Dukat Imuno mlijeko. Ove nagrade potvrđuju težnju kompanije ka inovacijama i visokim standardima koje postavlja u svemu što radi.

Izjave iz kompanije

“Sajam šljive je prilika da pokažemo plodove našeg rada i inovacija. Nagrade su dokaz da je naš trud prepoznat i cijenjen,” rekao je Edin Bahić, direktor Mljekare Inmer.

Gledajući u budućnost

Lactalis BH se ponosi na svoj ulogu u mliječnoj industriji Bosne i Hercegovine. U kompaniji smatraju da svaki proizvod koji napušta njihove pogone nosi pečat kvalitete i tradicije.

Proizvodi Lactalis BH nastaju u mljekari u Gradačcu, koristeći mlijeko od 1.400 domaćih farmera. Kompanija se može pohvaliti bogatom tradicijom, budući da je osnovana prije 90 godina u Francuskoj.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -