Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzDušan Vlahović ne igra protiv Danske i Španije zbog porodičnih razloga

Dušan Vlahović ne igra protiv Danske i Španije zbog porodičnih razloga

Razočaranje fanova

Fudbaler Dušan Vlahović oglasio se na svom Instagram profilu, što je mnoge fanove razočaralo. On je najavio da neće igrati na predstojećim utakmicama protiv Danske i Španije. Razlog za izostanak su, kako je naveo, porodični razlozi.

Kratka karijera, veliki uspesi

U svojoj karijeri, Vlahović je već postigao velike uspehe u fudbalu, iako ima samo 24 godine. Od dolaska u Juventus, nameće se kao jedan od najtalentovanijih fudbalera današnjice. Njegova posvećenost sportu donosi rezultate, ali čini se da njegova porodica trenutno ima prioritet.

Šuška se o ljubavnom životu

Dušanov ljubavni život dodatno intrigira javnost. On je u vezi s Vanjom Bogdanović, a nedavne spekulacije sugerišu da bi Vanja mogla biti u drugom stanju. Takođe, postoji priča da su se verili, ali oboje se nisu oglašavali povodom ovih informacija.

Instagram storij izazvao spekulacije

Vlahović je putem društvenih mreža podstakao nova nagađanja kada je rekao da zbog porodičnih razloga neće prisustvovati utakmicama. Iako nije otkrio o kojim se razlozima radi, mnogi obožavaoci sumnjaju da se radi o Vanjinoj trudnoći, o kojoj se pre nekoliko meseci govorilo.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -