Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzSaška Veselinov dijeli sreću iz Dubaija: Emotivna poruka sinu Aleksandru

Saška Veselinov dijeli sreću iz Dubaija: Emotivna poruka sinu Aleksandru

Porodični život u Dubaiju

Saška Veselinov, nekadašnja manekenka, uživa u porodičnom životu s biznismenom Đoletom Đokovićem, mlađim bratom Novaka Đokovića. Nakon tri godine veze, 2022. godine su se vjenčali, a nedavno su postali roditelji sina Aleksandra.

Emotivna poruka za sina

Uprkos životu daleko od očiju javnosti, Saška često dijeli trenutke iz svog svakodnevnog života. Sada je objavila emotivnu poruku za svog sina, opisujući ga kao zvrka, radost i sreću njenog života. Ova dirljiva izjava oduševila je njene pratioce na društvenim mrežama.

Stil malenog Aleksandra

Nedavno je Saška objavila sliku svog sina u trendi izdanju. Aleksandar je nosio belu košuljicu, plave bermude i moderne papuče. Ovaj stilski odabir mališana bio je pravi hit među njenim pratiocima.

Vreme provedeno u igri

Osim što se ponosi svojom porodicom, Saška često dijeli i trenutke igre s Aleksandrom. Na jednoj od fotografija, mališan se igrao na njenim ramenima, dok je ona sa širokim osmijehom uživala u tim dragocjenim trenucima.

Saška i Đole nastavljaju živjeti ispunjen porodični život, a njihova ljubav i sreća jasno se ogledaju u svakom zajedničkom trenutku.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -