Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzSkuter Braun ponovo provocira Tejlor Svift: Iza kulisa dugog sukoba

Skuter Braun ponovo provocira Tejlor Svift: Iza kulisa dugog sukoba

Nova objava skreće pažnju

Skuter Braun je nakon skoro dvije godine ponovo prozvao Tejlor Svift putem društvenih mreža. Njegove objave se odnose na njihov dugogodišnji sukob, a primjetan je ironičan ton.

Reakcija na dokumentarac

Braun je započeo svoja razmatranja dijeljenjem postera dokumentarne serije ‘Taylor Swift vs. Scooter Braun: Bad Blood’. Uz fotografiju je napisao: “Konačno sam je pogledao…” Ova rečenica jasno ukazuje na njegov nastup prema Sviftovoj.

Rođendanska proslava

Kasnije je komentarisao proslavu rođendana glumice Blejk Lajvli, koju je organizovala Svift. Braun se zapitao: “Kako to da nisam bio pozvan?!?” dodajući hešteg “#MaloSeNasmejte”. Ovaj komentar dodatno pojačava tenziju između njih.

Povijest sukoba

Problem između Brauna i Sviftove započeo je 2019. godine, kada je Svift optužila muzičkog producenta za krađu njenog rada. Tvrdi da su njeni originalni master snimci prodani njemu bez njenog pristanka, što je dovelo do emotivnih objava na društvenim mrežama.

Svift nakon sukoba

Nakon prodaje Big Machine Records, Sviftova je počela ponovo snimati svoje albume. Objavila je ‘Fearless (Taylor’s Version)’ i’ Red (Taylor’s Version)’, a 2023. i ‘1989 (Taylor’s Version)’.

Braunova isprika

Nedavno je Braun izjavio da mu je žao zbog reakcije Sviftove, dok ona tvrdi da su njeni master snimci bili izvan njegovog dometa.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -