Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzČening Tejtum priznao šokantnu naviku: Godina bez pranja veša!

Čening Tejtum priznao šokantnu naviku: Godina bez pranja veša!

Iznenađujuće priznanje filmske zvijezde

Čening Tejtum je nedavno izazvao veliku pažnju nakon što je otkrio svoju neobičnu naviku. U intervjuu za GQ, Tejtum je priznao da je cijelu godinu izbjegavao pranje veša. Kako bi to izbjegao, jednostavno je kupovao nove majice.

Inspiracija iz mladosti

Tejtum je svoju karijeru započeo kao striper na Floridi, što je kasnije postalo inspiracija za film „Magic Mike“. U tom periodu, navike su mu se oblikovale, a kako je sam rekao, „mrzi pranje veša više nego što može da izrazim“.

Godina sveže bele majice

Glumac se sjeća godine 1999. ili 2000. kao „godine bele majice“. Odbijao je prati svoje majice, preferirajući kupovinu novih. „Godina sveže bele majice bila je prelepa,“ komentarisao je uz smijeh.

Reakcije na društvenim mrežama

Njegovo priznanje izazvalo je različite reakcije na društvenim mrežama. Dok su neki obožavaoci našli humor u Tejtumovom priznanju, drugi su istakli bitski i neekološki pristup. Korisnici su primijetili kako je neodgovorno zaboraviti na pranje odjeće, posebno u današnjem svijetu.

Pitanja o ekološkoj svjesnosti

Mnogi komentatori su se zapitali zašto Tejtum nije prao novu odjeću prije nego je nosio. Ova situacija otvorila je diskusiju o održivosti i ekološkoj svijesti, koja je sve važnija u današnje vrijeme.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -