Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeLjepotaNives Celsius uzburkala Instagram s poziranjem u zlatnom kupaćem kostimu

Nives Celsius uzburkala Instagram s poziranjem u zlatnom kupaćem kostimu

Osvježite svoj ljetni izgled s Nives Celsius

Nives Celsius, popularna javna ličnost, oduševila je svoje pratioce na Instagramu pozirajući u zlatnom kupaćem kostimu. Ovaj kostim naglasio je njene bujne grudi, a ona je u opisu objave napisala: “Ljeto još nije gotovo!”.

Pohvale obožavaoca ne prestaju

Kao što to obično biva, Nives je odmah privukla pažnju svojih fanova. U komentarima su se mogli čitati samo komplimenti poput: “Nives, ti si radost svakog muškarca”, “Fatalna si” i “Ma ti si kraljica”.

Život nakon braka

Pre deset godina, Nives je prekinula brak sa Dine Drpićem i tada su dobili sina Leonea i kćerku Taishu. Razgovarajući o svom životu, istakla je da su u dobrom odnosu s bivšim suprugom.

Potraga za partnerom

U junu ove godine, Nives je najavila da je slobodna i otkrila kakvog muškarca želi. “Meni treba neko ko me ne opterećuje”, izjavila je. Njen prioritet su poslovne obaveze i deca, što je ključ za njen uspješan odnos.

Majčinstvo i briga o djeci

Lijepa javna ličnost takođe je pričala o svojoj djeci. Iako su Leone i Taisha već odrasli, ona i dalje tupi pažnju na njih. “Naravno da oni iziskuju majčinstvo bez obzira na godine”, dodala je, naglašavajući važnost zajedničkog vremena.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -