Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzBora Đorđević Intubiran u Kliničkom Centru Ljubljana zbog Teških Zdravstvenih Problema

Bora Đorđević Intubiran u Kliničkom Centru Ljubljana zbog Teških Zdravstvenih Problema

Bora Đorđević se borit za život

Frontmen legendarne grupe Riblja Čorba, Bora Đorđević, intubiran je u Kliničkom centru Ljubljana. Ovo stanje rezultat je komplikacija uzrokovanih hronično opstruktivnom bolešću pluća. Ljekari čine sve što je u njihovoj moći kako bi poboljšali njegovo zdravstveno stanje, posebno u vezi s bubrezima i jetrom.

Ljekari daju sve od sebe

Izvor blizak Đorđeviću navedeno je za Telegraf.rs da prima neophodne terapije i da se bori junački. U trenutku kada se svi nadaju boljem, pojavili su se zlonamjerni napisi na društvenim mrežama, koji dodatno opterećuju porodicu i njegovu borbu za život.

Porodica ćuti o trenutnom stanju

Porodica se do sada nije oglašavala, smatrajući da dodatne informacije nisu potrebne. Ističe se da je jedino njihove zdravstvene vijesti ono što se očekuje od javnosti. U međuvremenu, srbijanski mediji su izvijestili da operacija nije moguća, dok su ljekari zabranili Bori bilo kakve putne obaveze.

Nadamo se bržem oporavku

Bora Đorđević ostaje simbol muzičke scene i svi se nadaju da će uskoro doći do poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja. Njegova borba protiv bolesti inspiracija je mnogima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -