Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeLjepotaFrizerland slavi 23. rođendan s nevjerovatnim sniženjem od 20%

Frizerland slavi 23. rođendan s nevjerovatnim sniženjem od 20%

Uspješna godina za Frizerland

Frizerland, omiljena destinacija za beauty profesionalce i ljubitelje proizvoda za njegu kose, obilježava još jednu uspješnu godinu. Ova trgovina nudi posebne pogodnosti svojim vjernim kupcima povodom rođendanske proslave.

Rođendansko sniženje od 20%

Od 29. augusta do 1. septembra, kupci mogu uživati u rođendanskom sniženju od 20% na cijeli asortiman proizvoda. Ovo je izvanredna prilika da obnovite svoje zalihe ili isprobate nove proizvode iz bogate ponude.

Širok asortiman proizvoda

Frizerland nudi široki spektar profesionalnih proizvoda, uključujući šampone, maske, boje za kosu i stilizirajuće preparate. Bez obzira na to što tražite, Frizerland je mjesto gdje ćete pronaći sve potrebne proizvode za njegu i styling kose.

Prepoznatljiv brend i kvalitetna ponuda

Trgovina u Importanne centru u Sarajevu dio je lanaca Frizerland, koji ima još šest poslovnica širom BiH. Kompanija slavi 23 godine uspješnog rada kao ekskluzivni distributer poznatih brendova poput L'Oréal Professionnel i Matrix.

Radno vrijeme i poziv na akciju

Posjetite Frizerland poslovnicu u Importanne centru od četvrtka do nedelje (čet-sub: 9-21 sati, ned: 10-18 sati) i iskoristite ovu sjajnu priliku za uštedu. Ne propustite priliku da se opskrbite najboljim proizvodima za njegu kose!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -