Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometOlmo debitovao sa golom i oduševio Barcelonu

Olmo debitovao sa golom i oduševio Barcelonu

Olmo napokon registrovan

Danijel Olmo, broj jedan ovogodišnjeg pojačanja za Barcelonu, napokon je debitovao. Olmo je propustio prve dvije ligaške utakmice zbog nedostatka registracije. Sada je sve na svom mjestu, a on je spreman za igru.

Uspon sjajnog debija

Nakon utakmice, Olmo je izrazio sreću: “Veoma dobro sam se osjećao, veoma sam se radovao ovoj utakmici. Otkad sam stigao, veselio sam se debiju. To je ispunjenje sna.”

Olmo je postigao odlučujući pogodak koji je Barcelonu doveo do pobjede. Njegov nastup izazvao je ovacije sa tribina i oduševljenje među navijačima.

Medijska pažnja

Španska Marca u svom izdanju je istaknula Olma sa naslovom “Priđite i poljubite sveca”. I Mundo Deportivo ga je proglasila “Magičnim Olmom”, navodeći njegov ključan učinak u savršenoj igri Barcelone.

Sport je također prepoznao njegov talent, pišući “Spektakularni debi” i naglašavajući njegov revolucionarni ulazak u drugom poluvremenu.

Budućnost Barcelone

Olmova prisutnost na terenu donosi novu energiju i kvalitetu ekipi. Njegov doprinos može biti ključan za Barcelonine ambicije ove sezone, a navijači s nestrpljenjem očekuju naredne nastupe.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -