Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzOtac Anđeline Džoli poziva na mir u procesu razvoda s Bredom Pitom

Otac Anđeline Džoli poziva na mir u procesu razvoda s Bredom Pitom

Otac izražava zabrinutost

Džon Vojt, otac poznate holivudske glumice Anđeline Džoli, obratio se medijima zbog njenog dugotrajnog razvoda od Breda Pita. Vojt je naglasio kako želi da se sve što prije završi kako bi njegova unučad imala miran život.

Stabilnost za djecu

U intervjuu za Fox News Digital, Vojt je rekao: „Želim da pronađu način da postignu mir. Deci treba stabilnost.“ On je istakao svoju ljubav prema djeci i želju da Bred preuzme odgovornost.

Komplikovan razvod

Anđelina Džoli i Bred Pit započeli su vezu 2005. nakon zajedničkog filma. Venčali su se 2014., a razdvojili 2016. godine. Iako su formalno slobodni od 2019. godine, još uvijek se bore oko starateljstva i podele imovine.

Bitka oko vinarije

Njihov razvod uključuje i pravnu bitku oko francuske vinarije Château Miraval. Džoli je prodala svoj udeo za 67 miliona dolara 2021. godine. Izvori tvrde da su sukobi razlog što se razvod odužio.

Starateljstvo nad djecom

Džoli ima isključivo fizičko starateljstvo nad najmlađom djecom, dok je Bred imao “vreme za starateljstvo”. Ove godine, Šajlo je legalno promenila prezime u Džoli.

Anđelina i izazovi majčinstva

Džoli je izrazila da se razdvojila radi dobrobiti svoje porodice. Osvrnula se na izazove s kojima se suočava, ističući da su njena djeca snažna i hrabra.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -