Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzTomović o maltretiranju na graničnom prijelazu: Sramota je bacati lijekove bolesnoj osobi

Tomović o maltretiranju na graničnom prijelazu: Sramota je bacati lijekove bolesnoj osobi

Crnogorski pjevač Tomović nedavno je podijelio svoje iskustvo na graničnom prijelazu Bezdan. On tvrdi da su ga srpski policajci maltretirali, bacivši mu lijekove uprkos njegovom liječničkom nalazu.

Incident na graničnom prijelazu

Tomović je opisao da je, dok je putovao prema Osijeku sa svojom porodicom, suočen s neprihvatljivim postupanjem policije. On je izjavio: “Bacati lijekove bolesnoj osobi je sramota.” Ovaj incident je trajao satima, a njemu se, prema njegovim riječima, činio kao čist oblik zlostavljanja.

Podrška Severini

Pjevač je izrazio svoju podršku Severini, koja je ranije imala sličan incident sa policijom. “Zato podržavam Severinu i sve koji trpe policijsku torturu, to je sramota,” rekao je Tomović.

Bolest i lična drama

Tomović od 2011. godine boluje od bipolarnog poremećaja, zbog čega se odlučio na razvod i povlačenje iz muzičke karijere. Njegova priča je podsjetnik na važnost ljudskih prava i poštovanje prema bolesnim osobama.

Ovaj incident je neprihvatljiv i postavlja pitanja o postupanju policije prema građanima. Tomović se nada da će istina izaći na vidjelo kako bi se spriječilo dalje zlostavljanje ljudi na graničnim prijelazima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -