Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzJelena Nikolić otkrila nepoznatu stranu svog života: Inspicijentkinja na Terazijama

Jelena Nikolić otkrila nepoznatu stranu svog života: Inspicijentkinja na Terazijama

Bjuti blogerka Jelena Nikolić, poznata kao Vico, iznenadila je svoje pratioce otkrićem svog pravog zanimanja. Pored influensinga, Jelena je inspicijentkinja u Pozorištu na Terazijama.

Brak i roditeljstvo

Upoznali smo je nedavno kao suprugu vaterpoliste Nemanje Vice. Oni su nedavno ozvaničili svoju vezu brakom. Venčanje je uslijedilo samo nekoliko dana nakon Nemanjinog osvajanja zlatne medalje na Olimpijadi u Parizu.

Dodatno, par je nedavno postao roditeljima devojčice Mile. Iako je Jelena smanjila aktivnosti na društvenim mrežama da bi se posvetila novorođenčetu, nije zaboravila svoje obožavaoce.

Pravo zanimanje i inspiracija

Na svom Instagram nalogu podelila je članak iz magazina „Hello“, u kojem je otkrila detalje o svom poslu. Inspicijent u pozorištu vodi proces prikazivanja predstave i osigurava da svi učesnici budu pripremljeni.

Jelena je istakla da inspicijent kontroliše izvođenje predstave i tehnički kvalitet tokom svih izvedbi. Njena uloga je ključna za uspjeh pozorišnih predstava.

Budući planovi

Jelena Nikolić ostaje aktivna na društvenim mrežama dok se prilagođava novoj ulozi majke. Pored posla u pozorištu, nastavlja sa vođenjem bloga i preporukama za bjuti proizvode. Ova kombinacija joj omogućava da zadrži povezanost sa svojim pratiocima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -