Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzAna Jevtić otkriva svoje osjećaje o takmičenju za miss i životu nakon...

Ana Jevtić otkriva svoje osjećaje o takmičenju za miss i životu nakon manekenstva

Osećaji tokom takmičenja

Ana Jevtić, nekadašnja manekenka, podijelila je svoja sjećanja o takmičenju za miss. Iako je ostvarila san, priznaje da nikad nije bila potpuno opuštena. U interviewu za Info Bijeljina rekla je: “Uvijek sam bila u nekom grču.” Često je imala druge obaveze koje su joj oduzimale pažnju.

Želja za pobjedom i samopouzdanje

Ana je imala veliku želju da pobijedi na tom izboru ljepote, ali nije imala dovoljno samopouzdanja. “Nikad nisam mogla reći da ću sigurno pobijediti”, dodala je. Unatoč uvjerenju nekih osoba da ne bi trebala pobijediti, na kraju je dobila podršku publike i žirija.

Odustajanje od manekenstva

U razgovoru je otkrila i razloge svog povlačenja iz manekenstva. “Moja majka me učila da su moral, kultura i dobrota primarni”, rekla je. Ana smatra da današnji manekenki često ne predstavljaju prave vrijednosti i ističe svoje neslaganje s tim trendom.

Život nakon manekenstva

Danas živi sa suprugom Alenom Jevtićem, kćerkom Adrijanom i sinovima Aleksandrom i Anđelom u Rastattu. Porodica često posjećuje domovinu, ali Ana se povukla iz javnosti. Ova nekadašnja zvijezda otkriva koliko joj je važna obitelj i ljubav koju je osjećala prema svom partneru.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -