Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeLjepotaDavid Beckham: Narandžasta majica izazvala reakcije, ali muške muške obline su u...

David Beckham: Narandžasta majica izazvala reakcije, ali muške muške obline su u fokusu

Problemi s modom ili naša percepcija?

David Beckham, poznati bivši fudbaler i trenutna modna ikona, podijelio je zanimljivu anegdotu na svom Instagram profilu. Naime, njegova supruga Victoria primijetila je da je narandžasta majica koju je nosio bila presvijetla. David je odlučio poslušati savjet i skinuti majicu.

Reakcije fanova na mrežama

Međutim, reakcije njegovih obožavateljica ukazale su da moda nije bila u fokusu. U komentaru, mnoge žene su se više divile njegovom istreniranom tijelu nego samoj odjeći. “Da, ovo nije dobra boja majice”, napisala je jedna od pratilaca. Druga je dodala: “Ne mogu skrenuti pogled s tvojih mišića.” Izgleda da je Beckhamovo tijelo nekim ženama privlačnije od samog komada odjeće.

Omiljena reklama i fizička priprema

Ovo nije prvi put da Beckham privlači pažnju kroz svoje reklame. Njegova nedavna kampanja za parfemsku vodu izazvala je veliku pažnju, a on je u tom spotu nastupao bez majice. Mnoge žene su oduševljeno komentarisale njegov izgled, a kako tvrdi, Beckham se redovno znoji u teretani i vodi računa o ishrani.

Životna navika i ishrana

David održava svoj izgled kroz kardio treninge i zdrav režim ishrane. Fokusira se na konzumaciju zelenog povrća, nemasne proteine, ali i zdrave grickalice poput orašastih plodova. Njegova disciplina u fizičkoj pripremi očito se isplati, i to ne samo njemu, već i njegovim obožavateljicama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -