Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzTragičan gubitak Mariah Carey: Umrla joj majka i sestra istog dana

Tragičan gubitak Mariah Carey: Umrla joj majka i sestra istog dana

Težak period za Mariah Carey

Mariah Carey, poznata američka pjevačica, prošlog vikenda doživjela je tragičan gubitak. Naime, umrle su joj majka Patricia (87) i sestra Alison (63) istog dana. Ovu tužnu vijest prvi su objavili mediji, a reperkusije su se još uvijek osjećaju.

Izjava pjevačice o gubitku

U emotivnoj poruci, Carey je izrazila svoje bolno stanje: “Srce mi je slomljeno što sam izgubila majku. Nažalost, moja sestra je također izgubila život istoga dana.”

Pjevačica je dodala kako se osjeća blagoslovljeno što je mogla provesti posljednju sedmicu sa svojom majkom. Izrazila je zahvalnost za podršku koju dobiva i zamolila za poštivanje privatnosti u ovom teškom trenutku.

Život Patricia Carey i odnosi s porodicom

Patricia Carey, pjevačica opere, bila je udana za Alfreda Roya Careyja, Mariahineg oca, no razveli su se kada je pjevačica imala tri godine. Mariahina veza s majkom bila je često komplikovana, što je opisala u svojim memoarima “The Meaning of Mariah Carey”.

U knjizi je istakla složenu prirodu svoje veze s majkom, govoreći o ponosu, srama i ljubavi koja ih povezuje.

Podrška fanova i prijatelja

Brojni prijatelji i fanovi šalju poruke podrške Mariah u ovom teškom periodu. Mnogi su pozvali na molitve za nju i njenu porodicu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -