Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiSvijetTragična Porodična Drama na Long Ajlandu: Ubistvo i Samoubistvo

Tragična Porodična Drama na Long Ajlandu: Ubistvo i Samoubistvo

Užasni događaj na Long Ajlandu

Na Long Ajlandu, dogodio se stravičan zločin tokom porodičnog okupljanja. Žozef Delusija Džunior (Joseph DeLucia Jr.) ubio je četiri člana svoje porodice.

Motiv zločina

Kako je saopštila američka policija, Delusija Džunior je vjerovao da je izbačen iz oporuke svoje preminule majke. U strahu od iseljenja, odlučio je da preuzme drastične mjere, koje su nažalost završile tragedijom.

Žrtve i događaji

Delusija Džunior je ubio svojih troje braće i sestara: Džoanu Kerns (Joanne Kearns), Franka Delusiju (DeLucia) i Tinu Hamond (Hammond), uključujući i njenu kćerku Viktoriju (Victoria). Svi su stradali u njegovoj kući, gdje su se okupili da razgovaraju o prodaji nekretnine.

Odstrijel i samoubistvo

Uprkos trenutku koji je trebao biti porodica, Delusija Džunior je ispalio 12 metaka iz sačmarice. Nakon što je počinio zločin, izašao je u prednji vrt vičući o onome što je učinio. Na kraju je uperio pištolj u sebe i oduzeo sebi život.

Godine žrtava

Žrtve su bile u različitim godinama. Dvije sestre i brat Delusije Džuniora bili su u svojim 60-ima, dok je nećakinja imala samo 30 godina.

Ovaj tragičan događaj ostavlja dubok trag u zajednici i postavlja pitanja o mentalnom zdravlju i porodičnim odnosima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -