Petak, 20 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeNovi Trendovi u Drugom Dijelu Četvrte Sezone "Emily in Paris"

Novi Trendovi u Drugom Dijelu Četvrte Sezone “Emily in Paris”

Očekivanja od nove sezone

Obožavatelji serije “Emily in Paris” s nestrpljenjem očekuju premijeru drugog dijela četvrte sezone. Serija će se odvijati u predivnom Rimu i bit će dostupna od 12. rujna 2024. godine.

Stil inspiriran legendarnom Audrey Hepburn

Lily Collins, glavna glumica, i Netflix objavili su nove fotografije na Instagramu. Ove slike prikazuju fantastične stylinge koje će Emily Cooper nositi. Inspiracija za sve outfite dolazi iz svijeta klasične mode, posebno od Audrey Hepburn.

Moderni outfiti za savremeni duh

U novim epizodama, Emily će nositi široke suknje midi duljine, bijele košulje i marame. Uz to, vidjet ćemo i modernije interpretacije klasičnih komada odjeće. Ova kombinacija stila i modernih detalja privlači veliku pažnju publike.

Outfit ispred fontane di Trevi

Jedan od najzapaženijih outfita je onaj kada Emily pozira ispred fontane di Trevi. Kratke crne hlačice, plavi top s točkicama i crveni ruksak u obliku leptira oduševili su fanove. Stilisti su već izazvali rasprave o porijeklu ovog predivnog ruksaka.

Uživajte u najnovijim fotografijama

Dok se pripremate za novu sezonu, preporučujemo vam da pogledate najnovije fotografije. One daju naslutiti uzbudljive avanture koje nas očekuju u Rimu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -