Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzInfluenserka Sara Tkd odgovara na prozivku o estetskim operacijama

Influenserka Sara Tkd odgovara na prozivku o estetskim operacijama

Popularnost i aktivnost na društvenim mrežama

Influenserka Sara Damnjanović, poznatija kao Sara Tkd, veoma je prisutna na društvenim mrežama. Na njenom Instagram profilu prati je skoro 900 hiljada ljudi. Također, na TikToku je imala 2,3 miliona pratilaca prije nego što joj je profil banovan.

Odgovor na neprijatne komentare

Sara često komunicira sa svojim pratiteljima, a nedavno je odgovorila na provokativnu poruku jedne od njih. U komentaru, pratiteljica je pitala koliko je operacija Sara imala. Sara je, u svom stilu, odgovorila sa: “Nula, žao mi je što nisi dobila odgovor koji si očekivala. Uživaj u životu.”

Poruka i stav o komentarima

Nakon toj interakcije, Sara je objavila njihovu konverzaciju na Instagram storiju, uz svoj komentar: “Ne znam šta je gore, kada muškarci ostavljaju ovakve komentare ili žene. Svakako volim ove komentare, hvala puno.”

Karijera prije influenserskog uspjeha

Prije nego što je postala influenserka, Sara je bila uspješna manekenka, a čak je bila i Miss Azije. Također, aktivno se bavila tekvondom, što se ogleda u skraćenici “tkd” u njenom prezimenu.

Održavanje fizičke forme

Influenserka ne skriva da i dalje trenira tekvondo. Na njenom Instagram profilu često se mogu primijetiti njen trud i posvećenost sportu, kao i modnom svijetu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -