Petak, 20 Septembra, 2024
HomeSportNogometNevjerovatan trenutak na utakmici u Novom Sadu: Gol i kontroverzna proslava

Nevjerovatan trenutak na utakmici u Novom Sadu: Gol i kontroverzna proslava

Fudbalska drama u Novom Sadu

Na nedavno odigranoj utakmici u Novom Sadu, jedan igrač je oduševio navijače i ljubitelje fudbala. Ušao je u igru u 85. minuti, a već u šestoj minuti sudijske nadoknade postigao je spektakularni gol. Ovaj potez došao je kao rezultat sjajnog kontranapada.

Kontroverzna proslava koja je šokirala Srbiju

Iako je postigao vrijedan gol, proslava je izazvala brojne reakcije. Igrač se, naime, hvatao za međunožje, provocirajući protivničku klupu. Ova skandalozna scena emitovana je u direktnom prijenosu, a reakcije su u cijeloj Srbiji bile burne. Svi koji su pratili utakmicu mogli su vidjeti ovu situaciju, uključujući i video prilog koji donosimo.

Isključenje nakon VAR intervencije

Glavni sudija meča prvobitno mu je pokazao žuti karton zbog ove proslave. Međutim, poziv iz VAR sobe promijenio je tok utakmice. Nakon što je ponovo pregledao situaciju, sudija je odlučio promijeniti kaznu. Umjesto žutog, igrač je dobio crveni karton zbog neprimjerenog ponašanja.

Posljedice za Napredak

Iako je Napredak slavio pobjedu, izgubio je ključnog igrača koji je donio tri boda. Ovo je dodatno rasplamsalo diskusije o ponašanju fudbalera na terenu i kontroverznim odlukama sudija.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -