Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometFudbalska dramatična nedjelja: Olovo dominira, TOŠK nastavlja s pobjedama

Fudbalska dramatična nedjelja: Olovo dominira, TOŠK nastavlja s pobjedama

U nedjelju su se odigrali iscrpni fudbalski dvoboji u entuzijastičnom ambijentu širom Bosne i Hercegovine. Klub iz Olova ostvario je impresivnu pobjedu protiv Gornjeg Rahića, pobijedivši rezultatom 5:0.

Dominacija Olova na domaćem terenu

Mehanović je bio junak utakmice, postigavši dva gola. Osim njega, na listu strijelaca upisali su se i Karahmetović, Vazda te Bajrić, čime su olovski fudbaleri pokazali svoju moć.

TOŠK nastavlja niz pobjeda

TOŠK iz Tešnja takođe je zabilježio važnu pobjedu, savladavši Radnički iz Lukavca rezultatom 2:0. Strijelci su bili Pilav i Sejmenović, koji su pokazali odličnu formu.

Remi u Banovićima

U Banovićima, utakmica između Budućnosti i Radnika završila je bez pobjednika, rezultatom 1:1. Domaćin je u vodstvo doveo Čergić, dok je izjednačenje postigao Efendić.

Goražde i Tuzla City bez pobjednika

Najneizvjesnija utakmica odigrana je u Goraždu, gdje je domaćin remizirao s Tuzla Cityjem. Ovaj rezultat potvrđuje borbenost obje ekipe.

Aktuelni rezultat sezone pokazuje da Stupčanica, Čelik, TOŠK i Bratstvo imaju po dvije pobjede u prva dva kola. Očekujemo uzbudljive fudbalske trenutke u narednim susretima!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -