Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzJana Dačović otkrila svoje planove nakon završetka studija

Jana Dačović otkrila svoje planove nakon završetka studija

Jana Dačović i njena karijera na društvenim mrežama

Jana Dačović, jedna od najpopularnijih mlađih influenserki u regionu, proslavila je deset godina rada. Ona je pionirski radila kao jutjuberka, a danas se njena prisutnost proširila na razne društvene platforme.

Obrazovanje i budući planovi

Jana trenutno studira i ističe da nije zapostavila svoje obrazovanje. U nedavnom razgovoru sa pratiteljima, odgovorila je na pitanje o budućem zaposlenju. Na pitanje da li planira preći na radno mesto nakon završetka fakulteta, rekla je: “Nee, nastavljam da se bavim društvenim mrežama, to mi je full time posao.”

Proslava decenije rada

Dačović je povodom deset godina karijere organizovala veliku proslavu. Na proslavi su bili njeni najbliži prijatelji, porodica i kolege iz industrije s kojima je izgradila svoj imidž. Njen duhovit odgovor na pitanje o zaposlenju sigurno je oduševio njene fanove.

Uticaj na mlađu publiku

Jana Dačović važi za jednu od najuticajnijih figura među mladima. Njena posvećenost društvenim mrežama nudi inspiraciju mnogima koji je prate. Njen odgovor na pitanje zaposlenja ukazuje na budućnost koja ostaje u okviru digitalnog svijeta.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -