Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportOstali sportoviJonas Deichmann Postavio Svjetski Rekord u Ironman Triatlonu

Jonas Deichmann Postavio Svjetski Rekord u Ironman Triatlonu

Deichmannov Nevjerojatan Podvig

Jonas Deichmann, 37-godišnji njemački atletičar, postavio je svjetski rekord u četiri mjeseca. U bavarskom Rothu, on je jučer završio svoj 106. Ironman triatlon, što ga čini jednim od najizvanrednijih sportista današnjice.

Inspirativne Riječi Sportiste

“Sjajno, postavio sam novi svjetski rekord. Ovo je moj život. Osam, devet mjeseci nisam imao vremena ni za što drugo. Tako je ‘cool’ što sam uspio”, izjavio je Deichmann nakon postignuća. Njegova misija započela je 9. maja, a planira je završiti 5. septembra, s ciljem od 120 uzastopnih Ironmana.

Detalji Ironman Triatlona

Ironman triatlon uključuje nevjerojatne fizičke efekte, kombinujući 3,8 kilometara plivanja, 180 kilometara vožnje biciklom i 42 kilometra trčanja. Deichmann planira preplivati 456 kilometara, odvoziti 21.600 kilometara i pretrčati 5.040 kilometara u sljedećih 120 dana.

Deichmannova Povuča na Vanjske Granice

Iza Deichmanna je niz nevjerojatnih podviga. On je vozio bicikl od Portugala do Vladivostoka, te od Aljaske do Argentine. Njegova izvanredna postignuća često mu donose nadimak “njemački Forrest Gump”.

Ukoliko uspije u svojoj misiji, Deichmann će ostaviti trajan trag u svijetu triatlona i inspirisati mnoge sportiste širom svijeta.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -